Ana Sayfa > Okulumuz Hakkında

Çınar Anadolu Lisesi

Telefon : 04125112837
Belgegeçer : 04125112416
Eposta Göndermek için tıklayınız
WEB https://cinaranadolulisesi.meb.k12.tr
Adres : Cumhuriyet Mah. Ekinveren Cad. Kapalı Spor Salonu Sitesi No 26 Çınar/DİYARBAKIR
VİZYON : Eğitimde kaliteyi daima en üst seviyede tutmayı gözeterek, hayat boyu öğrenmeyi ilke edinen, evrensel düzeyde gerekli bilgi ve donanıma sahip, yaşamında mutlu ve başarılı bireyler yetiştirerek, geleceğin dünyasına yön veren, ulusal düzeyde lider bir eğitim kurumu olarak daima ilerlemektir.
MİSYON : Gelişim ve değişim süreçlerine ayak uydurabilen, Ulusal kültürümüzle, evrensel kültüre ve bilimselliğe varabilen, Atatürk ilke ve düşüncelerini özümseyen, Okuyan, sorgulayan ve çözüm üretebilen, Özgüveni gelişmiş, dürüst, duyarlı, sorumluluklarını bilen, İnsan haklarına dayanan farklılıklara saygılı, Kendisi ve çevresi ile barışık, İletişimi güçlü, Spora ve sanata yaşamında yer veren, doğayı seven, Birden fazla yabancı dil becerisini etkin bir şekilde kullanabilen, Üst eğitim kurumları için gerekli bilgi ve becerileri kazanmış aktif bireyler yetiştirmek.
BAŞARILAR :

Öğretmen :56
Öğrenci :1001
Derslik :25
Konferans Salonu :1
Çok Amaçlı Salon :4
Biyoloji Laboratuvarı :1
Fizik Laboratuvarı :1
Kütüphane :1
Kütüphane Kitap Sayısı :338
Revir:1
Öğretim Şekli :Normal Öğretim
Saatler : 08:00 - 15.00
Bağlantı : ADSL
Yabancı Dil :
Isınma : Kalorifer
Servis : Okulumuzun öğretmenlerinin çoğu il merkezinde ikamet etmektedir. Ulaşım, özel öğretmen servisi ve özel araçlarla sağlanmaktadır.
Ulaşım : Okulumuzun 120 kişilik bir erkek pansiyonu vardır. Pansiyonda kalmayan öğrencilerimiz için Diyarbakır-Çınar arasında minibüs servisi mevcuttur.
Yerleşim Yeri : Okulumuz 2013-2014 Eğitim-Öğretim yılında Çınar YİBO ve Çınar MTAL´nin yanında yeni inşa edilen binasına taşınarak eğitim öğretime başlamıştır.
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : Okulumuz il merkezine 30 km, ilçe merkezine 1 km uzaklıktadır.
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler :
Bilimsel Etkinlikler :
Proje Çalışmaları :
Yazdır :